Skip to main content

Financiële planning voor een prettig leven. Nu en straks.

De reclameplaatjes van genietende mensen op een luxe yacht of aan een uitgebreid diner in een luxe restaurant laten zien hoe je van een goed opgebouwd pensioen kunt genieten.

Hartstikke mooi natuurlijk maar is dat de realiteit? Waar het om gaat is dat je een plan maakt dat realistisch is. Een plan dat zorgt voor een lekker leven straks, maar zeker ook nú. Wat is de huidige leefsituatie en wat is de verwachte leefsituatie. Welke voorzieningen zijn er bijvoorbeeld via uw werk geregeld? Gaat u in toekomst erven of kunt u schenken, zit er overwaarde op uw woning en wat gebeurt er bij overlijden van u of uw partner, bij ontslag of bij arbeidsongeschiktheid?

Misschien niet direct de vrolijkste onderwerpen maar wel een realiteit om rekening mee te houden. Uw financieel planner DuijvekamFinancieel weet precies waaraan u moet denken. En wat u redelijkerwijs maandelijks zou kunnen missen om het straks ook nog leuk te hebben. En niet onbelangrijk: wat zijn de risico's?

Als ondernemer is er privé ook voordeel te behalen. De juiste bedrijfsvorm kan bijvoorbeeld al flink voordeel opleveren. DuijvekamFinancieel zorgt dat zakelijk en privé naadloos op elkaar aansluiten.

DuijvekamFinancieel houdt van duidelijkheid en zorgt dat u een helder en begrijpelijk plan krijgt met een goede uitleg en begeleiding bij verdere stappen om uw financiën te stroomlijnen. Los van het persoonlijke contact krijgt u toegang tot uw eigen digitale omgeving, waarin de huidige situatie en het effect van veranderingen altijd te bekijken zijn.
pdf-financieel-plan
digitale-kluis-figlo

Welke zaken komen aan bod

  • belastingen
  • financieringen
  • huwelijksvermogensrecht
  • erf- en schenkrecht
  • levensverzekeringen en pensioenen
  • sociale zekerheid
  • sparen en beleggen
dots-color
pdf-financieel-plan
digitale-kluis-figlo
dots-color