Skip to main content

De winst is voor u.

Vermogensbegeleiding is al interessant vanaf € 100.000. Dus zeker niet alleen voor miljonairs. Vanaf een vrij te beleggen vermogen van € 100.000 kunnen er al flinke verschillen optreden in rendement en kostenplaatje. De winst is voor u. Met een gedegen vermogensplan gaan we aan de slag. We schatten de kansen in en wegen de risico’s. We peilen uw wensen en uw dromen en maken een plan om die werkelijkheid te laten worden.

Wat bent u voor persoon? Dit is essentieel om te bepalen hoeveel risico u wil en kan nemen. Kortom er wordt een profiel gemaakt en op basis van dat profiel wordt het plan gemaakt.

Hoe kan het vermogen zo effectief mogelijk beheerd worden en door wie?

DuijvekamFinancieel begeleidt u bij de keuze en kan vaak al direct extra rendement genereren door lagere kosten voor u te bedingen bij de vermogensbeheerder.

Financiële markten bewegen, uw situatie kan veranderen. Daarom is een pro-actief beleggingsbeleid onmisbaar om op lange termijn tot een mooi resultaat te komen. Daar helpt DuijvekamFinancieel u graag bij.

Een lange ervaring in de effectenwereld en goede contacten bij vermogensbeheerders zorgen dat u altijd een optimaal voorstel krijgt.

DuijvekamFinancieel is onafhankelijk

Dat is wel zo fijn. U zit nooit vast aan een product van één aanbieder en daaruit voortvloeiende beperkte mogelijkheden. Zeker in deze - wat onzekere - tijd zorgt DuijvekamFinancieel dat we alle opties open houden. Dat is veilig en dus uiteindelijk ook het meest winstgevend.

Of het nu gaat om verzekeraars, hypotheken of vermogensbeheerders en hun producten, we helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.